Team
Service & Support

Gerelateerdevacatures

Ontdek uw volgende carrièrestap. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een kans om verder te groeien of een compleet nieuwe richting wilt inslaan, deze vacatures bieden spannende mogelijkheden om uw carrière te ontwikkelen. Neem een kijkje en begin vandaag nog aan uw volgende avontuur!

Meer weten over werken bij ons team?

Lees hier onder ons verhaal en draag bij aan optimale klanttevredenheid.

Ons toegewijde team staat klaar om klanten te ondersteunen met technische expertise en uitstekende dienstverlening. Wij streven ernaar om elk aspect met klanttevredenheid te waarborgen.

Service staat centraal, zelfs voor de meest robuuste en betrouwbare trailers

Dat beseffen de chef werkplaats, de planner, de chauffeur en de eigenaar-directeur als geen ander. Bij Nooteboom Trailer Service zijn ze in goede handen. Om dit uit te kunnen voeren hebben we jouw hulp nodig. Wij voorzien in de beste originele onderdelen voor de trailers en beschikken over een uitgebreid netwerk van servicecenters verspreid over Europa voor service, revisie en reparatie.

Reparatie is een vak apart, en bij Nooteboom begrijpen ze dat als geen ander.

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel van de trailers, ons team van uitstekend getrainde specialisten staat paraat. Het doel? Optimaal rendement behalen en de levensduur van de trailers verlengen. Wil jij meewerken aan het onderhoud, de service en reparatie van hoofdzakelijk Nooteboom voertuigen?

Revisie is de sleutel tot het verlengen van de economische levensduur van je trailer.

Laat je trailer aanpassen aan de eisen van het moderne wegtransport. Denk aan handige toevoegingen zoals hydraulische opritten of een frisse straal- en spuitbeurt.
Als ervaren (service) monteur kom je dus met alle denkbare werkzaamheden van de trailer in aanraking

Team Service & Support

Betreft jouw
sollicitatie

Meest
Gestelde
vragen

Hoe verloopt
jouw
sollicitatie
proces

Solliciteren
moeilijk?
sollicitatie tips