Ontdek de mogelijkheden
bij Nooteboom Groep

Waar kom je te werken?

Onder de rook van Nijmegen in Wijchen ligt het bruisende hart van de Nederlandse trailer-industrie, Koninklijke Nooteboom Groep die al decennialang hoogwaardige trailers produceert. Met een erfenis van vakmanschap, innovatie en toewijding heeft Nooteboom Trailers een onwankelbare reputatie opgebouwd als pionier in de sector. Als je op zoek bent naar een dynamische en uitdagende carrière in de automotive-sector, dan is Nooteboom de perfecte plek om je talenten te ontplooien.

ontdek onze vacatures
Logo Nooteboom

Over Nooteboom groep

Met een breed scala aan vacatures biedt Nooteboom Groep (trailers, service, parts, merchandise) een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren professionals als nieuwkomers in de industrie. Of je nu een technisch genie bent, gepassioneerd bent over ontwerp en engineering, of een talent hebt voor verkoop, er is een plek voor jou binnen onze organisatie.

Bedrijfswebsite

DNA van TEAM Nooteboom

Onderdeel uitmaken van de unieke familiecultuur (DNA) van TEAM Nooteboom. Bij Nooteboom Trailers draait alles om innovatie en vooruitgang. Onze teams werken samen aan het ontwikkelen van baanbrekende technologieën en het creëren van trailers die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Maar we zijn niet alleen gefocust op producten; we investeren ook in onze mensen. Bij Nooteboom krijg je de kans om te groeien, te leren en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Onze expertise Teams

Wat bieden wij jou?

  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Een goede pensioenregeling
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een goed salaris, gebaseerd op jouw werkervaring
  • CAO Metaal en Techniek

Onder de rook van Nijmegen

We nodigen je uit om de spannende mogelijkheden te verkennen die Nooteboom Groep te bieden heeft. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan het succes van ons bedrijf terwijl je je eigen professionele doelen nastreeft. Sluit je aan bij ons team en word deel van een organisatie die de toekomst van de trailer industrie vormgeeft.

Zet de eerste stap naar succes

Tips voor jouw sollicitatiegesprek

Natuurlijk wil je je sollicitatiegesprek voorbereiden zodat de eerste kennismaking een succes wordt. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij je sollicitatie:

Leer ons
beter kennenontmoet onze
professionals

Verhalen van onze professionals

Alle verhalen

Betreft jouw
sollicitatie

Meest
Gestelde
vragen

Hoe verloopt
jouw
sollicitatie
proces

Solliciteren
moeilijk?
sollicitatie tips