Blog: Solliciteren moeilijk?
Sollicitatie tips

Solliciteren moeilijk?
Sollicitatie tips

Een gids voor een perfecte voorbereiding

Tijdens de zoektocht naar jouw droombaan kom je misschien wel heel veel verschillende sollicitatieprocedures tegen. Bij het ene bedrijf gaat het zo, bij het andere moet je je weer voorbereiden op een ander proces. Kom je solliciteren bij Nooteboom? Wij vertellen jou heel graag hoe ons sollicitatie proces eruit zien, van curriculum vitae en de vaardigheden op je cv tot aan de vragen van het sollicitatiegesprek. Zo kun je jouw sollicitatiegesprek voorbereiden als de beste.

Over Nooteboom Groep

Nooteboom is een familiebedrijf opgericht in 1881. Wij ontwerpen en bouwen trailers van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen we internationaal voor betrouwbaar onderhoud, de levering van spare-parts en de in- en verkoop van gebruikte trailers. Nooteboom heeft de ambitie om autoriteit te zijn in speciaal transport voor onze opdrachtgevers én in het opleidingstraject.
Daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf.

Kortom: Nooteboom. Gets you there.

Lees meer over Nooteboom
Logo Nooteboom
step1 specify position advertise

Een CV maken en motivatiebrief schrijven

Jouw eigen sollicitatie proces begint natuurlijk niet bij het eerste gesprek: als eerste ga je aan de slag met een sollicitatie brief en ga je je curriculum vitae (cv) opstellen. Misschien is dit wel je eerste sollicitatiegesprek ooit. Dan vraag je je misschien wel af: hoe maak je een cv? Lees onze blog met 5 tips voor je cv en ontdek welke vaardigheden op je cv moeten staan, hoe je je cv moet indelen en hoe je jezelf kunt onderscheiden van je concurrentie. Behalve een goed cv maken is het natuurlijk ook belangrijk dat je aan de slag gaat om een goede motivatiebrief te schrijven. Zorg ervoor dat je enthousiasme voor de vacature van de pagina’s af springt!

5 Tip voor je CV

Tips voor jouw sollicitatiegesprek

Natuurlijk wil je je sollicitatiegesprek voorbereiden zodat de eerste kennismaking een succes wordt. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij je sollicitatie:

rode lijn
  • 5 tips voor je cv
  • Hoe introduceer je jezelf bij een sollicitatiegesprek
Blog Sollicitatie Tips
Kan onze recruiter je helpen?
Scan de code