FAQ
Veel gestelde vragen

SollicitatieProcedure

 • Na jouw sollicitatie streven wij ernaar om uiterlijk binnen drie werkdagen van ons te laten horen. Afhankelijk van de rol waarop je solliciteert is een proces. Voor functies in de werkplaats of fabriek krijg je altijd een rondleiding. Naast de rondleiding volgt een gesprek met de leidinggevende van de betreffende afdeling. Als het even kan, plannen wij dat op hetzelfde moment. Voor functies op kantoor geldt dat er een telefonische intake is en vervolgens een eerste en tweede gesprek. Afhankelijk van de functie kan het zijn dat een assessment van toepassing is. Als alle partijen enthousiast zijn, volgt een passend aanbod.

  Zie pagina Sollicitatieproces

 • Een cv ontvangen wij bij voorkeur in chronologische volgorde. De laatste werkgever bovenaan. Daarnaast zien wij in jouw cv graag terug welke opleidingen en cursussen je gedaan hebt. Probeer, als het lukt, het cv te beperken tot één pagina. Hetzelfde geldt voor de motivatiebrief, ‘less is more’. Focus jezelf in de brief vooral op jouw motivatie en reden waarom jij degene bent die past bij de beschikbare rol.

 • Het kan zijn dat het bij sommige vacatures verplicht is om een cv aan te leveren. Een motivatiebrief is altijd optioneel. Voor onze organisatie geldt dat wij vooral interesse hebben naar de persoon achter het ‘stuk tekst of cv’.

SollicitatieGesprek

Onze Voorwaarden

 • Voor mensen die werkzaam zijn op kantoor is het mogelijk om flexibel of vanuit huis te werken. Wij vinden het leuk en prettig als iedereen op locatie is, dit is niet altijd noodzakelijk. Wij denken graag mee in de mogelijkheden.

 • In de zomer is er sprake van een collectieve bedrijfssluiting van drie weken. Daarnaast is de dag na Hemelvaart een verplichte vrije dag. Overige dagen, denk aan de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw, de eerste week van het nieuwe jaar, worden per jaar bepaald.

 • Op basis van een fulltime dienstverband heb je op jaarbasis recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Een aantal dagen worden collectief ingezet.

 • Bij ons wordt in de fabriek en werkplaats gewerkt in dagdienst. Van 07:30 uur tot 16:15 uur. Het kan zijn dat er binnen team Conservering in twee ploegen wordt gewerkt. In dat geval wissel je wekelijks van dienst. De vroege dienst is van 06:00 uur tot 14:45 uur. De late dienst is van 14:45 uur tot 23:30 uur. Op kantoor is het mogelijk om flexibel te werken.

 • Ja, wij zitten aangesloten bij het pensioenfonds PMT (Pensioenfonds Metaal & Techniek). Zowel werkgever als werknemer betalen mee aan het pensioen.

 • Wij zitten aangesloten bij de cao Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf.

 • Wij hechten veel waarden aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo bieden we diverse cursussen en opleidingen aan medewerkers aan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers ambities binnen de organisatie waar kunnen maken.

 • Wij vinden motivatie het allerbelangrijkste. Het is belangrijk om de juiste kennis te hebben, dit hoeft niet per definitie aangevuld te worden met een diploma. Uiteraard zal het afhangen van de functie. Schroom niet te reageren op een vacature die je aanspreekt. Wij staan altijd open om een gesprek met je aan te gaan en te kijken naar de mogelijkheden. Een cursus of studie om jezelf verder te ontwikkelen moedigen wij alleen maar aan!

Betreft jouw
sollicitatie

Meest
Gestelde
vragen

Hoe verloopt
jouw
sollicitatie
proces

Solliciteren
moeilijk?
sollicitatie tips