Nooteboom voor studenten
een erkend leerbedrijf

Wist je dat Nooteboom een erkend leerbedrijf?

rode lijn

Dat klopt! We hebben samen met het ROC een unieke interne opleiding ontwikkeld die jou de kans biedt om als lasser of monteur aan de slag te gaan. Voor verschillende opleidingen, waaronder lassen/constructie en mechatronica.

 

Onze Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) duurt twee jaar en speelt zich grotendeels af bij Nooteboom zelf. Dat betekent dat je één dag per week naar school gaat en de overige vier dagen praktijkervaring opdoet in onze productie. Je krijgt niet alleen de kans om te leren van ervaren vakmensen, maar je werkt ook mee aan echte projecten in onze lasschool.

 

Bij Nooteboom draait het niet alleen om het aanleren van technische vaardigheden, maar ook om het begrijpen van bedrijfsregels, collegialiteit en verantwoordelijkheid. Onze lasschool vormt de perfecte brug tussen school en bedrijfsleven.

 

Dus, als jij klaar bent om de eerste stappen te zetten naar een spannende carrière in de techniek, dan is Nooteboom de plek voor jou! Kom langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je dromen waar te maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Logo erkend leerbedrijf