Student
Talent

Nooteboom levert een belangrijke bijdrage aan de praktijkgerichte opleiding van studenten van het hoger en middelbaar technisch beroepsonderwijs.

Er is een structureel tekort aan technische vakmensen in de Nederlandse maakindustrie. Nooteboom wacht niet op oplossingen van de overheid, maar investeert zelf in opleidingen en in mensen. In de regio Nijmegen levert Nooteboom een belangrijke bijdrage aan de praktijkgerichte opleiding van studenten van het hoger en middelbaar technisch beroepsonderwijs. Zo is er een intensieve samenwerking met diverse opleidingsinstituten, waaronder de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en het Regionaal Opleiding Centrum (ROC).

Nooteboom is tevens initiatiefnemer van de oprichting van het Lectoraat Lean van HAN en levert hieraan een substantiële bijdrage.

Kennis & Vakmanschap

Het lectoraat is gericht op de optimalisering van doorlooptijden, kosten en kwaliteit. Dat sluit perfect aan bij de ‘lean production’ van Nooteboom die gericht is op maximale waarde voor de klant.
Het lectoraat is de parel op de kroon van een intensieve samenwerking van hogeschool, studenten en Nooteboom.

Nooteboom voorziet doorlopend in stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vakgerichte opleidingstrajecten op het gebied van onder andere techniek, inkoop, ICT, marketing en administratie.

Betreft jouw
sollicitatie

Meest
Gestelde
vragen

Hoe verloopt
jouw
sollicitatie
proces

Solliciteren
moeilijk?
sollicitatie tips