De oplossing was dichterbij dan ik dacht maar 1,5 kilometer van mijn huis bij Nooteboom

Team Service & Support

De oplossing was dichterbij dan ik dacht

“Het was al vroeg voor mij duidelijk dat het een carrière in de techniek moest worden. De interesse was er bij mij al van jongs af aan, alleen werd dit pas echt bevestigd toen ik zelf ging sleutelen aan brommers, motors en auto’s. Daarom heb ik er toen voor gekozen om een opleiding aan de HTS Automotive te gaan doen, gericht op lichtgewicht en construeren.”

“Nadat ik mijn opleiding had behaald ben ik begonnen met werken als constructeur bij Spierings hijskranen. Al snel kwam ik erachter dat ik niet gelukkig werd van dit werk en dat deze functie niet voor mij was weggelegd. Ik ben toen op zoek gegaan naar iets wat wel bij me past en kwam toen tot de ontdekking dat dat een baan is waarbij je met je handen werkt. Het valt niet mee om een dergelijke baan te vinden die daarbij aansluit met een hbo-opleiding.”

“Uiteindelijk was de oplossing dichterbij dan ik dacht, namelijk maar 1,5 kilometer van mijn huis, bij Nooteboom Trailers. Ik kreeg hier de uitdaging als reparatiemonteur aangeboden. Het werd al snel duidelijk dat dit wel bij mij past en hierdoor ging ik weer met plezier naar mijn werk. Ik groeide door tot APK-keurmeester en werd daarna servicemonteur. Dit werd allemaal georganiseerd vanuit Nooteboom. Ik ben 3 jaar voorzitter geweest van de ondernemingsraad. Dat smaakte naar meer. Sinds een klein jaartje heb ik de kans gekregen om door te groeien naar assistent vestigingsmanager Service Wijchen. Ook hier zie ik weer voldoende uitdagingen om er met z’n alle iets moois van te maken!”

Tim
Kan onze recruiter je helpen?
Scan de code