Het leukste aan mijn werk vind ik het ontvangen van foto’s en video’s van klanten wereldwijd

Team Commercieel

Nooteboom trailers rijden overal ter wereld: van Japan tot Zuid-Amerika

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit. Het was altijd mijn doel om met technische producten te gaan werken en bij voorkeur bij een producerend bedrijf. Daarom kon ik de kans om bij Nooteboom te gaan werken niet aan me voorbij laten gaan. In 2012 begon ik als Sales Support Medewerker op de afdeling export en na een aantal jaar maakte ik promotie tot Sales Manager Export.

Als Sales Manager Export worldwide ontmoet ik klanten van over de hele wereld, van Japan tot Chili. Het is ontzettend mooi om te zien hoe bekend en herkenbaar het merk Nooteboom wereldwijd is. Nog mooier is het om te zien dat er Nooteboom trailers zijn die al 40 jaar lang hun werk blijven doen. Wat ons als sales team sterk maakt, is dat we geen trailers verkopen, maar transportoplossingen voor onze klanten. Wat het verschil is? Bij de verkoop van transportoplossingen denken we mee met de klant en zoeken we samen naar de beste oplossingen voor hun specifieke behoeften.

Het leukste aan mijn werk vind ik het ontvangen van foto’s en video’s van klanten wereldwijd, waarop de Nooteboom trailers die ik heb verkocht in actie te zien zijn. Dus houd onze social media goed in de gaten voor een wereldreis samen met de Nooteboom trailer.”

Olesya
Kan onze recruiter je helpen?
Scan de code