Blog: De reis van Tim binnen Nooteboom

De reis van Tim
Binnen Nooteboom

De reis van Tim binnen Nooteboom

Voor Tim was het al vroeg duidelijk dat hij een carrière in de techniek wilde. De interesse was er al van jongs af aan, alleen werd dit pas echt bevestigd toen hij zelf begon te sleutelen aan brommers, motors en auto’s. Daarom koos hij voor een opleiding aan de HTS Automotive gericht op lichtgewicht en construeren. Na het behalen van zijn diploma, begon hij als constructeur bij Spierings hijskranen. Al vrij snel kwam hij erachter dat dit werk hem niet gelukkig maakte en dat deze functie niet voor hem was weggelegd.

Via een detacheringsbureau ging hij op zoek naar een baan die beter bij hem paste. Hij kwam tot de ontdekking dat dat een praktijk baan was, iets waarbij je met je handen werkt. Het was niet eenvoudig om een dergelijke baan te vinden die daarbij aansluit met een hbo-opleiding.

Uiteindelijk bleek de oplossing dichterbij dan hij dacht, namelijk maar 1,5 kilometer van zijn huis, bij Nooteboom Trailers. Hier kreeg hij de kans om als reparatiemonteur aan de slag te gaan. Het werd al snel duidelijk dat hij dit wel leuk vond en hij ging weer met plezier naar zijn werk. Elke uitdaging wilde Tim aan gaan en hij groeide door tot APK-keurmeester en werd daarna servicemonteur. Dit werd allemaal georganiseerd vanuit Nooteboom, wat hij erg fijn vond.

 

 

Tim wilde zich graag nog meer inzetten voor het bedrijf en dat heeft hij 3 jaar lang gedaan als voorzitter van de ondernemingsraad. Dat smaakte naar meer. Sinds een jaar heeft hij de kans gekregen om door te groeien naar assistent vestigingsmanager Service Wijchen. Ook hier ziet hij weer voldoende uitdagingen en mogelijkheden om er samen iets moois van te maken!

nooteboom team service en support
Kan onze recruiter je helpen?
Scan de code